Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan forstå skjermformatet av Dekk

Dekkdimensjoner er designet for å gi all informasjon om et dekk. Dekoding et dekk størrelse kan være forvirrende, ettersom størrelsen omfatter metriske , engelsk og prosentpoeng målinger. Aspektforholdet av et dekk angår bredden av dekket i forhold til høyde eller diameter . Størrelsesforholdet bidrar til å definere bredden på dekkets veigrep lapp og dekkets utseende på bilen din . Instruksjoner
en

Finn dekkdimensjon på sideveggen av dekket , og skrive det ned . Størrelsen vil vises som en serie av tall, bokstaver og skråstrek --- for eksempel " 225/60R16 . " Du kan se tegnene før og etter disse tallene , men denne delen angir størrelsen på dekk .
2

Decode avsnittet bredde og størrelsesforhold fra dekkdimensjon . De tre første sifrene representerer seksjonsbredden i millimeter . I eksempelet ovenfor , er den delen bredde 225 mm . De to tegnene etter skråstrek representerer størrelsesforhold. I eksempelet størrelse , er aspektet 60 år.
3

Beregn delen høyden på dekket ved hjelp av bredde og størrelsesforhold. Sideforholdet definerer høyden av dekket som en prosent av bredden. I eksemplet vil høyden på dekket være 60 prosent av bredden på 225 mm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98206.html

Previous:
Next:

dekk