Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan sette på større dekk

Ta bilen eller lastebil til neste nivå og oppgradere dine dekk. Foruten å styrke utsiden av din bil eller lastebil, større dekk også forbedre ytelsen ved å gi bilen et bedre grep på veien. Når du velger og monterer nye dekk, bruker lager dekk til bilen din. De lager dekk vil hjelpe deg å gjøre det beste kjøpet for ditt kjøretøy i referanse til størrelse og stil av de oppgraderte dekk. Nye hjul er kanskje ikke nødvendig, som lager felger kan romme oppgraderte dekk. Du trenger
Måling av lager felger og dekk
Måling av nye felger og dekk
slepe nøtter og bolter
Fireveis skiftenøkkel
Jack
Vis flere instruksjoner
en

Forskning leverandører. Fullføre en online søk for å finne leverandører og fagtidsskrift med større dekk. Bli kjent med de mest populære merkene omtalt i blader før du velger nye dekk.
2

Hent målinger av bestanden dekk produsenten inkludert når bilen først ble kjøpt. Se i instruksjonsboken for din modell. Bruke målingene til å veilede deg i din dekk kjøp.
3

Bruk jekken å løfte dekkene fra bakken litt.
4

Fjern lug nuts og bolter med en fireveis fastnøkkel til å begynne å installere de nye dekkene.
5

Sjekk passformen de oppdaterte dekkene på hjulene på kjøretøyet. Om nødvendig, bruk en sentrering ring for å sikre passform.
6

Installer slepe nøtter og bolter uten hjulet for å bekrefte at slepe nøtter og bolter følger med de oppdaterte hjul og dekk matche.

7

Monter hjulet ved å tre knastene med fingrene. Ikke trekk til rattet i dette trinnet.
8

Snu hvert hjul, noe som gjør at den ytre kanten av platen bremsekalippernes ikke berører kontakten innsiden rim og at bøylen gjør ikke kontakt med baksiden av rattet.
9

Torque hjulet kabelsko til de anbefalte spesifikasjonene. Bruk den fireveis fastnøkkel til moment hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98222.html

Previous:
Next:

dekk