Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kan jeg glatte ut Ride on My lavprofildekk ?

Lavprofildekk er laget for å gi føreren bedre kjøretøyets ytelse og et tilpasset utseende . Installere lavprofildekk på en bil som ikke var designet for dem kan resultere i en hard og humpete tur . Du kan finne det vanskelig å løse ubehag hvis suspensjonen ikke er designet for den lave profil dekk . Endre suspensjon for å gjøre en bedre ride ville være svært dyrt , så jevner ut din tur ved å justere lufttrykket. Du trenger
Air trykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Finn et komfortabelt sted å arbeide på bilen din . Sett i nødbremsen .
2

Ta en titt på hvert dekk en etter en for å være sikker på at dekket slitebanen er glatt . Hvis du har ujevn slitebanen eller et skilt dekk , må du endre dekkene .
3

Gå rundt til hvert dekk og sjekke lufttrykket . Mange tror at de må ha den maksimale mengden av lufttrykk i dekkene , men dette er ikke sant . I mange tilfeller er det greit å senke lufttrykket. Med lavprofildekk , kan du senke lufttrykket til ca 25 psi . Men først , senke trykket til 30 psi og kjøre bilen. Hvis du fremdeles har en hard tur , og deretter senke trykket til 25 psi . Det er alltid bedre å ha en høyere psi i dekkene for kjørelengde formål. Dette er hvorfor du ønsker lufttrykket høyere for å starte, men for komfort formål kan du senke den til 25 psi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98297.html

Previous:
Next:

dekk