Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan bestemme alderen på passasjer dekk

Å vite alderen på passasjer dekk kan være like viktig som å vite hvor mange miles de har på dem på grunn av økt risiko for svikt for eldre dekk. Som dekk alder, vil de gummi-tørker som kan føre til sprekkdannelser på innsiden eller utsiden av dekket. Disse sprekkene redusere styrken av dekket, noe som øker risikoen for en utblåsning eller annet dekk feil. The National Highway Traffic Safety Administration krever at alle dekk beslutningstakere ut uken og året at dekket ble opprettet på sideveggen av dekket. Instruksjoner
en

Finn Department of Transportation koden nær sentrum av dekket. Koden starter med "DOT" etterfulgt av mellom åtte og 12 tegn.
2

ut om dekkets DOT-koden ender med en gruppe av tre tall eller en gruppe av fire tall. Hvis dekket koden ender med bare tre tall, ble det produsert før 2000. Hvis det ender med en gruppe av fire tall, ble det produsert etter 2000.
3

Figur ut året dekket ble bygget ved å se på de to siste sifrene i koden (siste nummer hvis det ble gjort før 2000). For eksempel, hvis koden endte i "3606", dekket ble gjort i 2006. Hvis dekket kode endte med "248", dekket ble laget i 1998.
4

Figur ut uken dekket ble bygget ved å se på de to første sifrene i den siste gruppen. For eksempel, hvis koden endte i "3606", dekket ble konstruert på den 36. 2006. Hvis dekket kode endte med "248", dekket ble bygget i det 24. uke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98070.html

Previous:
Next:

dekk