Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

P235 Dekk Vs . P265

øyeblikk endringer i dekkets utforming i stor grad påvirke ytelsen. Låse opp et dekk design starter med å lære å lese dekk markeringer . For eksempel, dekk merket P235 og P265 er begge personbil dekk , men av forskjellige bredder . Dekkbredde direkte påvirker kjørekomfort og kjøreegenskaper . Dekk Markeringer

sideveggen av hver amerikansk dekk lister opp en kombinasjon av bokstaver og tall , hver representerer en annen faktum om sin konstruksjon. Den første bokstaven representerer dekktype . For eksempel står "P" for personbiler. De neste tre tallene representerer dekkbredde fra indre sidevegg til ytre sidevegg i millimeter . Et dekk som er merket P235 står for en personbil dekk som er 235 millimeter bred.
Kontakt Patch

Mengden av slitebanen berøre veien definerer kontaktflaten. P265 dekk er bredere enn P235 dekk . Brede dekk håndtere og reagere mer effektivt på tørre veier . Slankere dekk gir forutsigbare kjøreegenskaper og fungere godt i snøen.

Fordeler

P235 dekk tilbyr en jevnere gange i forhold til en P265 dekk . I tørt vær , vil driverne ved hjelp av en P265 dekk dra nytte av økt trekkraft , svinger og stabilitet i forhold til en P235 dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98191.html

Previous:
Next:

dekk