Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan vite når bil dekk må byttes

Regelmessig vedlikehold av kjøretøyet inkluderer å holde et våkent øye på dekk. Det finnes en rekke måter å fortelle om slitebanen er å komme til et punkt der dekkene ikke er trygt å kjøre på. Det finnes også verktøy som vil hjelpe deg å avgjøre om dekkene må byttes ut. Instruksjoner
en

Hold styr på dekk mønsterdybde som dette er en av de viktigste indikatorene. De fleste stater har lover som mandat at dekkene har mer enn 1/16 tomme mønsterdybden på dekket for å være lovlig. Sjekk din mønsterdybde ved hjelp av en linjal eller hodet på en krone. Hvis tråden dybden er dypere enn toppen av Lincoln hode, så dekkene er lovlig. Det er viktig å sjekke alle dekk som de kan slites ujevnt. Ett dekk er alt som det tar å få en billett.
2

Sjekk sideveggene på dekkene ofte, og ikke overse de indre og ytre kanter av dekket. Når et dekk når slutten av sin levetid, vil stål belte begynner å vise. Hvis dette skjer, må dekket skiftes umiddelbart. Denne tilstanden kan føre til et dekk utblåsning på veien mens du kjører.
3

Opprettholde en registrering av kjørelengde som du har satt på dekkene siden de ble kjøpt og hva den forventede levetiden av dekkene ble hevdet. Ettersom dekket når kjørelengde vurdering av dekket, bør det vist slitasje som angir at det er tid for å bytte ut dekket. De fleste dekk lever ikke opp til vurdering.
4

Record når du sjekker lufttrykket på dekkene dine og se etter dekk som ser ut til å miste luft raskere enn resten. Dette kan tyde på at du har et dekk som har en liten lekkasje. Disse typer lekkasjer kan føre til leiligheter, så vurdere å ha dekket erstattet eller minst reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98005.html

Previous:
Next:

dekk