Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe nye dekk til en Toyota Vehicle

Dekk spille en avgjørende rolle i både bilens ytelse og sikker drift. Toyota eiere som trenger å sette et nytt sett med dekk på bilen deres bør motstå enhver fristelse å bare kjøpe den minst kostbare dekk tilgjengelig. Det er viktig å ta de nødvendige skritt for å finne de riktige dekk for din Toyota og type kjøring du gjør. Instruksjoner
en

Finn ut hva riktig størrelse på dekk er for ditt kjøretøy. Se i Toyota brukerveiledningen for kjøretøyet først. Du kan også lese informasjonen som ligger på sideveggen av dekkene på bilen din, hvis de er dekkene som opprinnelig kom på bilen fra fabrikken. Du kan også ringe et dekk butikk og spørre en profesjonell der for å slå opp den anbefalte dekkdimensjon for kjøretøyet. Å vite dekkdimensjon vil henvise deg til en bestemt gruppe av dekk og forenkle dine valg.
2

Bestem type dekk du trenger basert på type Toyota kjøretøy du har. Personbiler ha dekk koder som begynner med bokstaven "P", og lette lastebiler og sport /utility kjøretøy har dekk koder som begynner med bokstavene "LT".
3

begrense valg for dekk ned ytterligere ved å fokusere på de dekkene som passer til typen av kjøreforholdene vil du oftest møter. Ta hensyn til de sporadiske ekstreme forhold, og dette er når dekkytelse er mest kritisk. Hvis søle og snø er noe du trenger å forberede seg, plukke dekk som har et dekk kode som inneholder bokstavene "M + S." Du vil da ha en håndterlig kort liste over dekkalternativer.
4

Shop rundt på de lokale dekk butikker for priser på dekkene på listen din. Sammenligne prisene på dekkene og deres rapporterte holdbarhet. For eksempel, se om dekkene er vurdert til å vare i 30 000 miles, 40.000 km, 50.000 km og så videre.
5

Gjør et valg basert på hvilken modell gir deg den beste verdien. Det trenger ikke å være den minst eller mest kostbare dekk, men en som gir deg den beste kombinasjonen av pris, holdbarhet og ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98035.html

Previous:
Next:

dekk