Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan sette større dekk på en 2004 Dodge Dakota 4x4

Putting større dekk på en 2004 Dodge Dakota 4x4 har fordeler og ulemper. Dessverre, større dekk reduserer gass kjørelengde, sakte og stive styring og redusere mengden av dreiemoment bilen har. Men større dekk forbedre Dakotas trekkraft i all-terrain situasjoner og bredere dekk bedre håndtering på den åpne veien. Hvis du bestemmer deg for større dekk, er det første du trenger å vite hvilken størrelse du ønsker og hvilken størrelse vil passe. Deretter må du bestemme om du vil ha nye felger samt dekk. Hvis du har råd til dem, vil du ha flere dekk alternativer. Du trenger
Målebånd
White dekk kritt
Vis flere instruksjoner
bestemme maksimal bredde
en

Start kjøretøyet. Drei rattet til høyre så langt som mulig, og slå av motoren. For det fremre venstre dekk: måle horisontal avstand fra front-riktige dekket sidevegg til den nærmeste kanten av hjulet godt. Måle den horisontale avstanden fra toppen til høyre sidevegg til nærmeste kanten av hjulet også. Måle den horisontale avstand fra den bakre, høyre sidevegg til den nærmeste kanten av hjulet godt. Registrer de tre målingene.
2

Start motoren og vri rattet igjen så langt som mulig, og slå av motoren. For det fremre venstre dekk, gjentas målingen prosedyren beskrevet i trinn 1.. Registrer de tre målingene.
3

Mål avstandsbestemmelsene for høyre og venstre bakhjul på samme måte som beskrevet i trinn 1. Registrer de tre målinger for hver.
4

Velg den korteste avstanden dine tolv målinger. Dette er minimum klaring avstand.
5

Mål bredden på ett av dekkene og dele denne avstanden med to. Dette er din 1/2 hjul bredde. Tilsett minste måleverdi til 1/2 hjul bredde. Hvis du kjøper nye hjul som er bredere enn minimum pluss 1/2 hjul bredde, vil hjulene skrape innsiden av hjulet også.
Bestem Maksimal høyde
6

Mål fra nav for å bunnen av fender vakt på både foran og bak på den ene siden av kjøretøyet
7

Finn ut hvor mye gi -. eller området - sjokk eller struts på din Dakota har. Hvis du har merket og modellen, bør du være i stand til å finne ut på nettet. Ellers snakke med en profesjonell mekaniker.
8

Trekk reise spekter av dine støt fra hub-til-fender avstand. Det er ditt maksimale høyden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98316.html

Previous:
Next:

dekk