Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Michelin Cross Terrain Dekk Vs. Yokohama Tires

Michelin utviklet sine Cross Terrain dekk for SUV å gi on-road håndtering og all-weather trekkraft. Yokohama Selskapet designer også en rekke dekk for SUV. Michelin Cross Terrain Features

Michelin Cross Terrain dekk kommer i en rekke størrelser for å passe nesten alle typer SUV. Disse dekkene ble utformet med en silica gummiblanding som forbedrer håndtering og motstå slitasje. Dette dekket har også en perle spenning struktur, stabil kontaktflate, og forbedret casing system.
Michelin Cross Terrain fordeler

Michelin Cross Terrain dekk tilbyr et robust utseende utforming sammen med trekkraft er nødvendig for å kjøre trygt i våte og snødekte værforhold. Utformingen av dekket tilbyr slitebanen blokk stabilitet sammen med holdbarhet.
Yokohama dekk

Som i 2010, fire typer dekk er i produksjon for SUVer. Disse dekkene inkluderer Advan ST, Parada Spec-X, Avid SUV og Geolandar I /T. Hver av disse dekkene variere litt i design. Den Advan S.T. er utformet for ytelse SUVer og er den raskeste og mest allsidige av de Yokohama SUV dekk. De Parada Spec-X dekkene er konstruert for tunge SUV og gir god kontroll. Avid SUV dekk er for high-end SUVer som krever stilige dekk som også tilbyr høy ytelse. Endelig er de Geolandar I /T dekk designet for vinteren værforhold som is og snø. Disse dekkene gir dype løpebaner, en feit profil, og 3-D lamellmønster (krusninger på blokker i slitebanen) for å bedre håndtering i våte forhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98252.html

Previous:
Next:

dekk