Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Overdimensjonerte Dekk

Hvis du vil slå din gjennomsnittlige pickup inn i en monster truck, er det første stedet å begynne med overdimensjonerte dekk. De hjelper din lastebil gevinst ytelse og gjøre det vises større. Følg disse trinnene for å lære å kjøpe store dekk. Instruksjoner
en

Mål dine fender brønner på bilen din før du kjøper store dekk. Noen store dekk bare ikke vil passe. Dette kan bestemmes på forhånd sparer deg fra å måtte foreta en reise tilbake igjen.
2

Trim hjulbuer hvis du ønsker å kjøpe store dekk som bilen ellers ikke ville imøtekomme. Du kan gjøre dette selv eller leie en profesjonell.
3

Bestem om du vil motorvei eller off-road dekk. Off-road dekk fungere fint på motorveien, men aldri bruker highway dekk off-road som du risikerer å bli sittende fast. Det er en betydelig forskjell i pris mellom disse to store dekk.
4

Kjøp den store dekk på en anerkjent forhandler. Pass på at den store dekk er ikke så store at de kompromittere sikkerheten til kjøretøyet. Be om en garanti.
5

Ordne for installasjon av store dekkene på bilen din. Dette krever spesielle maskiner og bør ikke forsøkes på egen hånd.
6

kjøpe et reservebatteri overdimensjonert dekk. En gjennomsnittlig fritiden vil ikke fungere på bilen på grunn av høyden på de store dekkene. Du kan holde dekket nedpakket plassen bevaring og bære sammen en liten kompressor til å blåse opp dekk hvis nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98002.html

Previous:
Next:

dekk