Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Off-Road dekk Montering Guide

Velge riktig off-road dekk til bilen din krever bare noen få trinn. Her er den informasjonen du trenger for å gjøre det riktige valget basert på bilprodusentens størrelse krav, trengte skjevhet eller radial, og hvilken type dekk basert på den totale bruken av kjøretøyet. Instruksjoner
en

Velg størrelse på dekk som anbefales av produsenten av kjøretøyet. Hvis du velger en større dekkdimensjon, vil suspensjon endringer må gjøre for å tillate større dekkdimensjon.
2

Bestem deg for skjevhet eller radialdekk. Bias dekk er godt egnet til off-road forhold. Med bias dekk, er slitebanen og sideveggene laget med en casing. Selv om dette er en ulempe for normale kjøreforhold, er det økt friksjon en god ting for off-road bruk som beveger seg over steiner og virkelig ulendt terreng. Radialdekk har en flat krone og en større fotavtrykk, utmerket for on-road og sand eller gjørmete off-road forhold med færre stein.
3

Velg riktig dekktype for alle forhold som vil bli møtt av kjøretøyet. Helårsdekk er ikke laget for off-road forhold, men det er noen som er laget for å gi bilen et mer robust utseende. Dette valget ville være best for noen som er ute etter en mer aggressiv look. All-terrain dekk er utmerket for både lys off-road og vanlige street forhold. Ekstreme dekk er laget for off-road forhold, som for eksempel stein, snø og gjørme, med minimal gatebruk.
4

Få priser fra minst fem dekk butikker i ditt område. Det er et bredt utvalg i prisene basert på tilbud, kampanjer og evnen forskjellige dekk butikker å kjøpe i bulk eller kjøpe close-out dekk fra sine produsenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98019.html

Previous:
Next:

dekk