Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Snø Tire Anbefalinger for BMWs

Det er vinter og du ønsker samme håndtering og jevn kjøring fra BMW som du har i godt vær, mens de fortsatt får overlegen trekkraft i snø og is. Enkelte dekk er ideell for BMW eiere som ønsker å kjøpe en dedikert sett med vinterdekk. BMW Anbefalinger

Mens BMW USA sier at helårsdekk bør gi tilstrekkelig håndtering og trekkraft i snø, sier selskapet at vinterdekk utviklet spesielt for BMWs gir overlegen trekkraft på snødekte og isete forhold. BMW USA ikke fraråder ikke bruken av høy ytelse dekk på snø og is, fordi disse dekkene er utviklet for rask håndtering og svinger. I stedet vinterdekk designet med spesielle gummiblandingen er ideelle.
Tire Makers

Visse dekkprodusenter vises ofte i BMWs 2009-2010 katalog av vinter dekk pakker. Goodyear, Dunlop og Michelin alle gjøre vinterdekk som er anbefalt for bruk på mange ulike BMW-modeller.

Ønskelige funksjoner

Goodyear Eagle Ultra Grip GW3 er ett dekk BMW anbefaler for vinterkjøring. Ifølge Tire Rack nettstedet har dekket retningsbestemt løpebaner som motstår vannplaning samtidig forbedre håndtering på våte eller tørre veier. Dunlops SP Winter Sport M3 er designet for kupeer og sedan med lavprofil dekk på stor diameter hjul. The Winter Sport M3 har silisiumoksydbaserte slitebanen forbindelser som er ideelle for vinterforhold, ifølge Tire Rack.
Pris

Ifølge BMW, 2009-2010 prisene på premium vinter dekk pakker er vidtfavnende. På $ 1,195.12, er Continental TS 790 den rimeligste, mens Goodyears Ultra Grip ROF dekk kan hente opp til $ 3,409.76.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98264.html

Previous:
Next:

dekk