Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best vinterdekk til Tundra

Når du søker etter de beste vinterdekk til tundraen, er den viktigste funksjonen til å se etter et godt grep. Dette betyr at slitebanen på dekket bør være svært tykk. En annen funksjon som de beste vinterdekk vil ha er holdbarhet. For å tåle snø og is av tundraen, må dekkene være svært kraftig. Et problem som de fleste vinterdekk har er at de ikke utfører godt når vannplaning. Michelin X-Ice xi2

Michelin X-Ice xi2 er rangert blant de beste dekkene for snø. Det er kjent for sin overlegne grep på is og snø. The X-Ice xi2 har også lav motstand, noe som åpner for at bilen skal få bedre gass kjørelengde. Dette dekket er også svært holdbare og kan håndtere de harde værforholdene på tundraen. Michelin X-Ice xi2 kan kjøpes for ca $ 95 per dekk.
Generell Altimax Arctic

The General Altimax Arktis er ca $ 30 mindre per dekk enn Michelin dekk , og håndterer nesten snø og is like godt. På våte flater, utkonkurrerer General Altimax Arctic faktisk Michelin snø dekket. På nedsiden, skaper dette dekket mer støy når gripende snø og is.
Nokian Hakkapeliitta 5

Nokian Hakkapeliitta 5 er rangert best av alt tre dekk i håndtering ekstremt snørike og tøffe forholdene omtrent som du ville finne på tundraen. Denne kvaliteten kommer på et mye høyere pris på $ 145 per dekk. Dette dekket er besatt å ha optimal ytelse i dyp snø. Nokian imidlertid ikke bremser godt på fortau.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98174.html

Previous:
Next:

dekk