Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan å se hvordan en bil ser ut med forskjellige hjul

Hvis du ønsker å forbedre utseendet på bilen din lett, skiftende hjulene er et flott alternativ. Hjulene kan gjøre eller ødelegge utseendet på bilen din. Sette på et sett av høy kvalitet felger kan lage en bil skiller seg ut fra andre vehicles.You kan endre felger når du vil uten å måtte bekymre deg for resten av bilen. Instruksjoner
en

Gå til nettsiden under Referanser delen og bruker programvaren som følger for å se forskjellige hjul på forskjellige biler. Finn den drop-down menyen, som ligger øverst til høyre delen av nettstedet. Velg bilen du er interessert i å sette nye hjul på.
2

Gå til hjulene du er interessert i og vise dem på bilen. Klikk på den oransje knappen, oppkalt Se på bil, vises på høyre side av rattet. Hvis de ikke er det du ønsker, velg et annet hjul og vise dem på bilen (det er mange hjul å velge mellom som har både krom og Aluminiumsfelger).
3

merke til Prisen og størrelsen på hjulet spesifisert på hvert hjul profilen du vil på bilen din stil.
4

Send en epost til nettstedet hvis du ikke kan vise en bestemt hjultypen på dine spesifikke biltype. Dette vil be området for å laste de nødvendige bildene som trengs for å vise bilen og hjulet forhåndsvisning som du trenger for deg selv og fremtidige kunder.
5

Kjøp hjulene fra nettsiden eller ta bestemt størrelse og modell av hjulet liker deg til din lokale dekk butikken og bestille dem der.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98037.html

Previous:
Next:

dekk