Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Kan du sette road dekk på en 4X4?

Road dekk kan bli satt på en 4X4 kjøretøy. Et område som kan være et problem, men er å finne et dekk som passer felgene på 4X4 kjøretøy. Kategorisk sett, dekkene på en 4X4 er generelt ikke muddles eller sand dekk --- de fleste kommer med all-terrain typen dekk. All-terrain dekk er produsert i standardstørrelser, så med mindre bilen har gjennomgått en etter-markedet oppgradering i ekstra stor felger, vil standard road dekk passer helt fint. Road dekk Fordeler

Fordelene ved å bruke road dekk over store støyende gjørme og sand dekk er en jevnere ride, jevnere trå slitasje og bedre kjøreegenskaper på våte asfalten. Et sett med riktig valgt road dekk vil koste mye mindre, selv for toppen av linjen fremste road dekk.
Road Dekk Ulemper

Dersom kjøretøyet må være kjørt gjennom myr eller dyp gjørme, er sannsynligheten for å bli sittende fast og kjørt seg mye høyere når bilen er utstyrt med road dekk.
All Terrain dekk Fordeler

all-terrain dekk fordelene er omtrent den samme som for standard road dekk. Dekkytelse på fortau er kraftig forbedret, spesielt håndtering på våt asfalt og noen off-road aktiviteter. The all-terrain dekk har bare litt større ører enn standard gatedekk, men knastene er akkurat nok til å hjelpe med å få gjennom semi-ulendt terreng.
All Terrain Ulemper
< p> Den all-terrain ulempene er støy på glatte våte asfalten og muligheten for ujevn slitasje fra street kjøring (alle svingene).
Finne Best of Both Worlds
< p> Ideelt sett ønsker deg en all-season/all-terrain dekk for din 4X4. Disse dekkene har nok trekkraft for regn våte veier og kan fortsatt trekke gjennom grunt slam man kan finne i en skog fotspor veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98129.html

Previous:
Next:

dekk