Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Helårsdekk Vs. Vinterdekk

Nesten hver dekk er overlegen i en forestilling område eller en annen. En veldig myk gummiblanding uten slitebane kalles en glatt, og er normalt brukt i racing. Dekk med svært store ører er bra for gjørme og off-road kjøring. Et dekk med middels store ører og laget av en mykere gummi enn normalt er en snø dekket. Vinterdekk kan komme med eller uten pigger i mønsterblokker. Dekk som synes å ha mer enn én type mønster er alle helårsdekk. All Season Tire snø Traction
Multi-Tread Block All Season Tire

Consumer Reports testet over 100 sett med dekk i hele sesongen kategori (noen ganger kalt trippel trå). Testene inkluderte de på lett snødekte veier, regn våte veier og tørre fortau. Rapporten indikerte at alle helårsdekk ikke utføre så godt på tungt dekket snø veier som vinterdekk. Men utførte hele sesongen dekk godt på regn våte veier med svært lite eller ingen vannplaning, og så godt på tørre asfalten. Men det var ingen test data tilgjengelige for regn dekk, slik som Goodyear Triple Bane eller Michelin Hydro.
Helårsdekk Primær Ytelse området
Standard Bane Tire

Alle dekkene utført svært likt på hver del av testen. Noen gjorde litt bedre i ett område mens en annen ikke gjør fullt så bra. Scoring av dekkene testet fulgt et lignende mønster som involverer mønster prisen av dekket. Premium-priset dekk scoret litt høyere i hvert område i forhold til de rimeligere dekkene.
Standard Priset Helårsdekk
Bane slitt ned nok til å hindre vannplaning

Den rimeligste Helårsdekk hadde en ulempe bemerket. Deres slitasjen var mindre enn de mer kostbar dekk. Således, som slitebanen hadde på seg, den våte veien trekkraft også degradert på grunn av ikke å ha nok trå å hindre vannplaning.
Standard Vinterdekk

samme ulempen ble funnet på billig priset vinterdekk. En annen ulempe er at dette kaliber av dekket er også støyende når de ikke blir kjørt på snø. På våt betaling, var kjørestøy ikke på langt nær så markert som på tørre asfalten.
Premium priset vinterdekk

premium prisede vinterdekk utført så godt eller bedre enn forventet. Settene med dekk som ble testet med metallet stenderne utført ekstra godt på is og i tung sne. Ulempen med å ha piggdekk vinterdekk er det ekstra støy og rask stud slitasje ved kjøring på fortau. Disse dekkene vil være vel verdt det lille ekstra penger hvis bilen kjører mesteparten av året i snø, is eller offroad. Dette ville holde piggene fra seg ut raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98130.html

Previous:
Next:

dekk