Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Informasjon om Goodrich Automobile Dekk

"Dateline 3500 f.Kr. - I dag mann oppfant den største oppfinnelsen noensinne har sett, hjulet!" Dr. Benjamin Franklin Goodrich, MD, flyttet til Akron, Ohio i 1870, som følge av Hudson Rubber Company svikt. Han grunnla selskapet som fortsatt bærer hans navn, utviklet BFGoodrich.The dekkbransjen og Goodrich selskapet ledet an i mange områder. Utvalgte Goodrich Tire

kjennetegnet dekk for denne artikkelen er den BFGoodrich Advantage T /A. Dette dekket ble valgt fordi den er stoltheten av Goodrich flåten. De har tatt de beste resultatene parametere av deres andre gate og racing dekk, og innlemmet dem i en all-season, familie-kjøretøy dekk. Dette dekket utfører på personbiler samt mindre SUV på våt asfalt, tørre asfalten, og selv i lett snø.
Advantage T /A

BFGoodrich hevet hvite bokstaver blir sett på mange av de klassiske biler på bilen viser, så vel som på oppussede gatebiler og gate stenger. Den er tilgjengelig i mange størrelser som passer de fleste biler i går, så vel som de gjorde i dag. Dens nærvær embellishes BFGoodrich 30-plus-års racing arv, sin særegne styling, og muskel bil street ytelse.
All Season Fordeler

BFGoodrich Advantage T /A er et produkt av mange års forskning, ikke bare i laboratorier og racerbaner, men av tilbakemeldinger fra folk som har kjørt et kjøretøy med BFGoodrich dekk. Fordelen T /A er unik i konstruksjonen av det slitebane-blokk geometri, som gir overlegen ytelse for alle årstider.
G-Grip
g-Grip Deep Bane

BFGoodrich Advantage T /A teknologien går enda lenger i sin slitebane-blokk design ved hjelp av en ny "g-Grip" Siping konfigurasjon som øker dekkets grep under alle forhold. Dette kombinerer med dype og brede langsgående sporene for å kanalisere vann fra dekkets fotavtrykk, og dermed hindre vannplaning på våte veier.
G-Wedge

Den nye teknologien går enda lenger med "g-Wedge" sidevegg stabilisator konstruksjon. Denne konstruksjonen gir dekkenes sidevegger forsterkning for å forbedre kjørekomfort og kjøreegenskaper. Denne økningen i håndtering av kontroll gjør hverdagslige drivere for å bedre kontrollere sine biler i situasjoner som krever konsis manøvrering.
ETEC System

ETEC (Equal Tension Containment System) er innebygd i den BFGoodrich Advantage T /A for landeveiskjøring. Dette systemet bidrar dekkets fotavtrykk å forbli flatt mot motorveien. Periferiske krefter har en tendens til å gjøre dekket høyere og smalere ved moderate til høye hastigheter. ETEC motvirker denne tendensen. Jo mer fotavtrykk dekket har på motorveien bedre sjåførens kontroll over bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98131.html

Previous:
Next:

dekk