Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvor Er Dunlop Tires Made?

I 1888 tok John Boyd Dunlop ut et patent på den første luftfylte dekk i historien. Hans revolusjonerende dekk design, som for første gang brukt en hul gummi oppblåst med trykkluft, vokste over tid til en stor dekkbransjen at fra 1. januar 2010, hadde kapasitet til å produsere 320 167 050 dekk, (unntatt race dekk) i Nord-Amerika alene. Med hovedkontor i Buffalo,, Dunlop New York i dag opererer for det meste under Goodyear navn. Historie

John Boyd Dunlop begynte sin eksperimentering med dekk etter å ha sett sønnen overexert seg selv mens han kjørte trehjulssykkel, som inneholdt solide gummihjul. Av 1888, tok Dunlop ut et patent på den første pneumatiske dekk. Dekket Selskapet vokste internasjonalt og er foreløpig den eneste motorsykkel dekk produsent i USA. I 1987 opprettet Goodyear og Pacific Dunlop Ltd Sør-Stillehavet Dekk Ltd, som produserer dekk i Australia, New Zealand og Papua New Guinea. I 1999 fusjonerte Goodyear med Sumitomo Rubber Industries, som eide rettighetene til Dunlop internasjonalt. Fusjonen ga Goodyear ytterligere kontroll over Dunlop virksomhet.
Identifikasjon

I 1920 Dunlop skapt sin første amerikanske dekk produksjonsanlegg i Buffalo, New York, der selskapet fortsatt hovedkvarter. Goodyear Dunlop Tires North America Ltd driver dekk-fabrikker i Buffalo og i Danville, Virginia, Fayetteville, North Carolina, Gadsden, Alabama, Lawton, Oklahoma, Topeka, Kansas og Union City, Tennessee samt i Canada i Medicine Hat, Alberta og Napanee, Ontario. Goodyear Dunlop huser sine europeiske logistikksenter i Philippsburg, Tyskland, som dekker 388 000 kvadratmeter og har en produksjonskapasitet på cirka tre millioner dekk, ifølge en 26, 2010, tyrepress.com artikkel (se Ressurser).


Betydning

Dunlop er et mye mindre selskap så det var før sammenslåing mesteparten av sin virksomhet med Goodyear, men ifølge en 2010 Modern Tire Dealer rapport produsert Dunlop en 2 prosent andel av passasjer dekk blant amerikanske erstatning merkevarer i 2009 og 1 prosent andel av lett lastebil dekk. Dunlop er også den eneste motorsykkelen dekkprodusent i USA.
Hensyn

Goodyear eier majoriteten av Dunlop dekk anlegg rundt om i verden. Som i 2009, kontrollerer Goodyear en 17,2 prosent andel av USA dekket markedet. I sine seks fabrikker i Nord-Amerika, har Goodyear 10.000 ansatte.
Fordeler

Støttet av Goodyear, Dunlop planter fortsette å produsere høy ytelse race radialdekk for biler som kan reise med hastigheter på 200 mph. I Nord-Amerika, opprettholder Dunlop en stor tilstedeværelse innen racing motorsport.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98132.html

Previous:
Next:

dekk