Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Beste dekk for en Ford Contour

The Contour var en av Fords tidligere innsats for å bite av en bit av den nye kompakt-segmentet som var på den tiden dominert av japansk import. Contour følges i Honda og Toyota fotspor med en lett aluminium uni-body (ramme-mindre) chassis, MacPherson oppheng, standard 2.0L firesylindret motor og valgfri høy ytelse 2.5L V6. Stock Replacements

Standarden Contour bruker en høy 70 serie dekk på en 14-tommers felg. Det mest populære valget for lager nye dekk er Kuhmo Solus KR21, som er en standard all-season touring dekk svært like i ytelse til bilens originale dekk. Yokohama Avid Touring S dekk er $ 3 billigere på $ 51 stykket som januar 2010, er de en av de billigste alternativene, men har ikke ytelsen til Kuhmos
SVO Replacements

De mest populære lager nye dekk til den høye ytelsen SVO Contour er den ultra-høy ytelse Dunlop Direzza DZ101 dekk. Dette dekket har en veldig myk gummiblanding for fantastisk vedheft til veidekker, men vil slites ut raskere enn lavere ytelse dekk. På $ 92 per stykk, disse er ikke de billigste dekkene på stativet, men er noen av de billigste ultra ytelse dekk på markedet. Den Kuhmo Ecsta ASX er like populært som noen Dunlop for denne bilen, og tilbyr omtrent samme ytelse og litt mer trå liv. ASX har mindre og mer tallrike vann lameller (kanaler) for bedre vått vær ytelse og koster $ 5 mer per dekk.
Ice and Snow
p Det er vel dokumentert av en rekke kilder (inkludert EPA, Car and Driver og Motor Trend) som spesialiserte vinterdekk kan drastisk bedre håndtering, bremsing og akselerasjon i snø og is. Dunlop Graspic DS3 er den billigste du finner på $ 60, og Bridgestone Blizzak er en av de beste og dyreste på $ 74. En stor middle-of-the-road valget ville være Continental Extreme Winter Contact på $ 61, som gir 95 prosent av Blizzak ytelse og koster bare en dollar mer enn Dunlop.
Race Dekk

To av de mest populære dekkalternativer for speed-besatt Contour og Contour SVT eiere er BF Goodrich g-Force T /A drag Radial og teknisk road-legal Kumho Ecsta V710. T /A drag radial er en legende i street-juridiske dra racing klasser, og er spesielt designet for å få forhjulsdrevne biler som Contours å koble opp og gå. Den V710 er en racing glatt med et par spor skåret i å gjøre det street-legal og er en ganske rimelig kjøp for et hår under 200 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98075.html

Previous:
Next:

dekk