Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Effects of Mud dekk

Mud dekk er produsert av mange premium dekk selskaper for aggressive all-terrain lette lastebiler, sport nyttekjøretøyer, og alvorlige 4x4 racing maskiner. Det er private merket selskaper som produserer bare ekstrem aggressiv off road og mud dekk. Disse dekkene er lett identifiseres av den aggressive slitebanen blokk design, styrket sideveggen beskyttende gummi for å avverge stein punkteringer, og rim perle beskyttende gummi. Mange innovative slitebanen og sideveggen utforming er å forbedre stilen av et kjøretøy. Mud dekk 'generelle egenskaper
Afgressive mud dekk

Mud dekk er, som navnet tilsier, designet for å utføre i gjørma. Det åpne, store slepe dekkmønster vil rense ut gjørma mellom knastene for ekstra trekkraft som dekket roterer. Mud dekk også utføre generelt godt i andre off-road forhold som på steiner og i dypere snø. Disse åpen trå dekkene vil fungere så godt i løs grus. De utmerker seg i den mykere og stadig skiftende terreng av skogkledde stier. Disse overlegen ytelse egenskaper er fordi mud dekk er normalt konstruert av en mykere gummiblanding med bredere mellomrom mellom store kabelsko. En annen egenskap er at de er spesielt effektivt når drevet med lavt dekktrykk.
Mud dekkenes konstruksjon
Off-road dekk på jobb

Half-tommers dype sidevegger og tre- kvartal tommers brede perle områder tillate mud dekk å operere på mye lavere dekktrykk. Lavt dekktrykk gir de store slitebaneblokker evnen til å bøye og hente inn store steiner og andre hindringer. Med kombinasjonen av fleksible sidevegger og en flat slitebaneprofil, gir mud dekk overlegen trekkraft i det miljøet de ble utformet i over standard gatedekk. Radial dekk samt skjevhet-ply dekk fungerer bra i off road applikasjoner.
Tire rim utvalg
Strong off-road felger

I en en-kjøretøy situasjon, hvor bilen er kjørt på motorveien mandag til fredag, og off-road aktiviteter er begrenset til helgene, bør et sterkt overveies å kjøpe et sett med off-road felger til dekkene. Den ekstra kostnaden for felgene vil definitivt oppveie tilbakekjøp av mud dekk så ofte på grunn av landeveiskjøring. Felgene for off-road bruk er også konstruert med ekstra sikkerhetsfunksjoner som for eksempel dobbel perle områder og sterkere sentre for økt lateral dreiemoment. I tillegg kan de kjøpes med riktig bredde for dekkene. Mange originalt utstyr felger er ikke på langt nær så sterk, og bredden kan krampe mud dekk evne til å utføre som utformet.
Mud dekk ulemper
Mud dekkslitasje mønstre

Mud-terrain dekk fungerer dårlig på motorveien og spesielt i regnvær. På regnvåte veier og isete forhold, de brede slepe mønster resulterer i mindre av et dekk fotavtrykk på veien. De myke gummi mud dekk også vil slites raskere enn en gate dekk. Mud dekk er iboende bråkete på motorveien, og vanligvis får enda mer bråkete spesielt etter at de slites ned med highway bruk. Betjene disse dekkene på en motorvei med off-road lavtrykk vil også tillate dem å bli squirmy, slik at sjåføren hele tiden korrigere kjøreretningen.
Off-road kjøring sikkerhet

Hva du ikke bør gjøre: ikke bruke bilbelte, bruk en mobiltelefon.

Når du kjører av veien, bør sikkerheten være prioritet nr. 1.. Ingenting ødelegger en fin, morsom tur gjennom villmarken som å bli skadet. Her er noen grunnleggende sikkerhetstips som kan bidra til å holde det moro å gå på de nye mud dekk. Først spenne opp. Det er for mange muligheter for uventet å plutselig skje inkludert velt, våte bremser og plutselige stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98106.html

Previous:
Next:

dekk