Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan velge Helårsdekk

Vinter kjøring kan være utfordrende for selv de mest erfarne sjåfører, så det er viktig å velge riktige vinterdekk. Hvilke dekk du velger vil avhenge av hva slags bil du kjører, klima og gjennomsnittlig snøfall i ditt område, og lokale lover angående snø studs. Hvis du gjør leksene dine og gjøre de riktige snø dekk valg, kan du være sikker på at du vil være på din sikreste når du kjører på isete veier i vinter. Du trenger
bilens instruksjonsbok
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bilens bruksanvisning for spesifikke krav til dekk størrelse og type. Ikke avviker fra spesifikasjonene fastsatt i brukerhåndboken.
2

vurdere klimaet og gjennomsnittlig snøfall i ditt område, samt nivået på veivedlikehold. Hvis du bor i et område hvor temperaturen er sjelden under null, og gjøre det meste av din kjøring på godt vedlikeholdte veier, ville høy ytelse vinterdekk være det beste valget. Hvis, derimot, du bor i et kaldere klima og gjøre det meste av kjøringen på snødekte veier, alvorlige vinterdekk er det beste valget. Alvorlige vinterdekk fungerer best når de brukes over et dekke av snø, mens høy ytelse vinterdekk fungerer best på tørre asfalten.
3 p Hvis du bor i et område hvor vintrene er alvorlig og du regelmessig må kjøre på både is og snø, bør du vurdere å få piggdekk vinterdekk. Dette er ikke lovlig i alle områder eller på alle tider av året, men så sjekk din lokale lover angående piggdekk vinterdekk. Disse dekkene er høyt spesialiserte og er kun nødvendig i de mest ekstreme vinterforhold.
4 p Hvis du bor i et område hvor det snør bare av og til, kan du melde deg på helårsdekk. Disse dekkene kan brukes året rundt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98216.html

Previous:
Next:

dekk