Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Sammenlign Alle Vinterdekk

Sikker kjøring i kaldere , isete og snødekte klima krever bruk av kvalitets vinterdekk. All- sesongen og normale dekk rett og slett ikke har veigrep og trekkraft for å håndtere kalde og isete veier. RMA Godkjenning

Bare vurdere dekk med et godkjenningsstempel fra Rubber Manufacturers Association ( RMA ) under vinterdekk sammenligning. RMA - godkjente dekk møte industristandarder for bruk i alvorlige snø. RMA -godkjente dekk har etiketter som viser et symbol på et fjell med et snøfnugg på innsiden av det . Mens dekkene med en "M & S "-logoen er godkjent for bruk i gjørme og snø, er RMA godkjenningsprosessen strengere , produserer derfor tryggere dekk for vinterbruk.
Typer
< p> Mens piggdekk er tradisjonelt veien å gå , nyere teknologi det mulig for tilsvarende nivåer av veigrep og kontroll uten pigger . Vinterdekk uten pigger noen ganger ofre litt av håndtering av makt for bedre grep på is og snø. Ytelse vinterdekk er lik vinterdekk uten pigger , bare de ofre litt av den ekstra trekkraft for litt mer håndtering og hastigheten.
Expert Insight
< p > Expert vurderinger på de nyeste vinterdekk gjør sammenligner alternativene enkel. Slike vurderinger ofte omfattende teste dekkene , faktisk bruker dem i isete forhold til karakteren sin kvalitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98312.html

Previous:
Next:

dekk