Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan måle dekkdimensjoner

Når du vil matchende størrelse dekk til bilen din , noen ganger er det enkelt. Når du trenger en 235/75-15 dekk bare be om det etter nummer. Komplikasjoner oppstår når tallsystem på et dekk er helt annerledes. Alt du kanskje vet, som lar seg tolke i en slik situasjon , er at du trenger en 15 tommers dekk , og de ​​har en. Det er ikke nok informasjon til å velge riktig dekk . Instruksjoner
en

En måte , for å matche opp dekkene med forskjellige tallsystemer , er å plassere dekkene side om side. Hvis du ikke kan lese tallene , får et målebånd eller verksted stick, for å verifisere at du parer opp to 15 tommers dekk for eksempel. ( De interne dimensjoner av dekk ( hullet ) vil være 15 inches , hvis det er laget for å gå på en 15 tommers felg .
2

å kontrollere de to 15 tommers dekk er en kamp i høyden , kan du sammenligne dekkene mens de er ved siden av hverandre . ved plassering av dekkene ved siden av hverandre er ikke praktisk , måle de eksterne dimensjonene av hvert dekk . Ideelt sett ønsker du dekkene for å være nøyaktig den samme høyde , men noen ganger er dette ikke mulig, spesielt i rushtiden situasjoner . komme så nært en kamp i høyde som du kan . i nødssituasjoner , kan det hende du må betale for et dekk som er over en tomme forskjellig i høyden.
3

du kan også sammenligne slitebanen bredde ved å plassere dekkene sammen ende til ende eller måle slitebanen bredde med et målebånd. Nøyaktig samme mønster bredde er ikke så viktig som de tidligere dimensjonene nevnt. imidlertid kan en 6 tommers bred rim ikke håndtere en 12 tommers bred dekk eller vice versus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98030.html

Previous:
Next:

dekk