Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan bli en Falken Tire Dealer

Er du klar til å ta neste skritt inn i auto deler industrien ved å selge Falken dekk til det offentlige? Falken Tire Corporation (www.falkentire.com /selskap) er et salgs-drevet selskap som produserer high-end ytelse dekk for biler som bor hjemme eller på banen. Falken dekkforhandlere lykkes fordi produktet de selger er av høy kvalitet og støttes av smart, effektiv markedsføring som fungerer. Forhandlere kan begynne å tjene på Falken dekk er "maverick" markedsføring plan nesten umiddelbart, og det tar bare et øyeblikk eller to for å få ballen til å rulle. Bruk disse trinnene for å komme i kontakt med Falken Tire Corporation og bli en Falken dekkforhandler i dag. Du trenger en Business navn
Telefonnummer en Business adresse
Faks nummer
Vis flere instruksjoner
en

utpeke et firmanavn på regjeringen administrasjonsbygg i din bostedsfylke. For en liten avgift, kan du registrere et firmanavn etter å ha fullført en "drive virksomhet som" søknad og levere personlig identifikasjon.
2

Søk om en skatt identifikasjonsnummer for lokale og statlige salg skatteinnbetalinger på salg av Falken dekk for publikum. Besøk din lokale skattekontoret og få en skatte-ID nummer gratis. Kjøp av dekk i staten er avhengig av bruk og betaling av moms til de lokale myndigheter. Alltid har riktig skatt innlevering uttalelser når du søker om å bli en Falken dekkforhandler.
3

Kontakt Falken dekkets forhandler representant (jmcandrew@falkentire.com) for å starte prosessen med å bli forhandler. Send en e-post til Mr. McAndrew om at du ønsker å bli en selger av Falken dekk. En formell anmodning bør inneholde høydepunkter av virksomheten din og sin markedsføring programmer for å øke salget. Bilder av tidligere hendelser og eksponering gå en lang vei å vise frem din bedrift. Være forberedt på å vise at du kan være et flott tillegg til Falken for best respons fra en produsent /leverandør.
4

Oppnå de største rabatter ved å gjøre regelmessige salg av Falken dekk. Engros priser er hva hver forhandler ønsker fra en leverandør, og hver leverandør gir sine bestselgende butikker de største rabatter. Markedsføre deg selv, din bedrift og Falken dekk for å få den beste eksponeringen. Arbeid alltid med leverandøren din for å få en bedre avtale når nye salgsmål er oppfylt. Stor Falken dekkforhandlere få den beste prisen, og selge dekk for mest.
5

Opprettholde en vanlig betalingsplan på alle kjøpte produktet. Aldri falle bak på kreditt betalinger på inventar, og alltid holde virksomheten i orden å bli en Falken dekkforhandler. Søknaden og avtaler vanligvis skje raskt hvis en ny forhandler har salg som kan støtte en ny forhandler konto.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98029.html

Previous:
Next:

dekk