Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva er fordelen med Nitrogen for bil dekk?

Før betale $ 40 et stykke å fylle bilens dekk med nitrogen, kan det være best å forstå hva som egentlig skjer. Luften rundt deg er allerede 79 prosent nitrogen, ifølge TireFactory.net, men klemme den siste bit av oksygen og vanndamp ut kan ha noen overraskende fordeler. Prinsipp

Nitrogen atomer er fysisk større enn oksygenatomer. Små oksygenatomer ha en enklere tid på å klemme mellom dekkets molekylære matrise, slik at dekket mister lufttrykket over tid.
Trykkvariasjon

fuktighetsinnhold på normal luft kan føre til at det å utvide under høye temperaturer og kontrakt når det er kaldt. Dette kan føre til dårlig trekkraft i løpet av vinteren og overflødig dekkslitasje om sommeren.
Fuel Economy

En foreslått fordel for nitrogen fylling at det å ha riktig lufttrykk i enhver tid kan netto gevinster i drivstofføkonomi med redusert rullemotstand.
Tire Longevity

trykksatt oksygen har en måte å spise (oksiderende, tørr-råte) gummi. Eliminere oksygen fra luften sies å redusere denne interne tørr-råte.
Applications

Kjøretøy som tilbringer mye tid på å sitte i lagring kan trolig stå å dra nytte den inertness av nitrogengass, noe som bidrar til å opprettholde dekk (spesielt i fuktige omgivelser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98099.html

Previous:
Next:

dekk