Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Lace Up felger på en Harley

Legge til en personlig touch til Harley-Davidson hånd-snøring felger vil sikre dekk hub til dekk felg. Snøring er nødvendig hvis du ønsker å oppgradere din Harley eller vedlikeholde det hvis eikene bli skadet. En serie med eiker er satt inn i så mange hull på navet, som er plassert i sentrum av hjulet. De andre ender av eikene blir så plassert gjennom hullene i dekket felgen. Dekk kan da være sikret over kanten, og enheten kan installeres på motorsykkelen. Snøring eikene kan gjøre en reell forskjell i utseendet på motorsykkelen din, samtidig som du sparer penger. Du trenger
Hub rim
Eiker
Snakket skiftenøkkel
Spoke strammer
Zip-bånd
Vis flere instruksjoner
Lace hjulet

1

Skill de to lengder av eiker. Skyver den ene av de lengre eiker gjennom navets flens fra utsiden. Dette er de "ledende eiker."
2

Slide din neste lenge snakket gjennom. Gjenta til alle hub flenshull er fylt med eiker.
3

Velg en tom flens hullet og skyv i en eike fra innsiden. Disse kalles "etterfølgende eiker."
4

Slide en annen av de etterfølgende eiker gjennom huben flens. Gjenta til alle hullene er fylt. Motorsyklister og mekanikere kaller dette en "loaded hub."
5

Slide en av de ledende eiker som ble satt gjennom innsiden og skyv den gjennom motsatt side av felgen.
6

Thread en snakket nippel på slutten av den talte. Vri den til du ikke kan se snakket threading. Gjenta tre rim hull senere til alle ledende eiker er gjenget.
7

Observer hvordan hub vrir på å sentrere seg selv etter de ledende eiker er i. Fest i motsatt retning den første etterfølgende snakket. Denne eiken skal passe inn i motsatt hullet på felgen. Fest resten.
Sant Wheel
8

Nivå hver snakket med eiker skiftenøkkel.
9

Sett på plass hjulet på svingarmen eller motorsykkel gaffel.
10

Fest til hver gaffel ben eller svingarm en zip-tie. Sikre identisk zip-tie lengde.
11

snurre hjulet. Sjekk for å se om zip-tie gnir felgen. Stram snakket på motsatt side av gni før det klarner felgen.
12

Fjern hjulet fra motorsykkelen og installere en slange og dekk. Test ri hjulet og kontroller at hver eiker har en jevn spenning. Gjør eventuelle nødvendige justeringer med en spoke skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98288.html

Previous:
Next:

dekk