Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

D -Load Ratings Vs . C -Load Ratings for Tire Ride Comfort

Lett lastebil dekk , de merket med en LT foran dekkdimensjon , bruk et brev fra å utpeke bæreevne på dekket. De vanligste lett lastebil dekklast områdene er C , D og E. Size

En lett lastebil dekk lastekapasitet er avhengig av størrelsen pluss bæreevne. Alle dekk av en bestemt størrelse og belastningsområdet vil ha samme maksimale lastekapasitet . For eksempel LT245/75R16 dekk har en løftekapasitet på £ 2205 . for lastområdet C og £ 2,623 . for lastområdet D.
Tire Pressure

Dekk med høyere lastekapasitet ha den kapasiteten på et høyere lufttrykk . En belastningsområdet D dekk må blåses opp til 65 kg. per kvadrattomme ( psi ) for maksimal -rated load . Lasten dekktrykk for et belastningsområdet C dekk er 50 psi .
Pressure and Ride

belastningsområdet D dekk har samme lastekapasitet som en belastningsområdet C dekk hvis det er oppblåst til 50 psi , og vil gi de samme ride egenskaper . Lastområdet D dekk bare gi mer kapasitet og en strengere tur hvis de er fylt opp til høyere karakter utforming press. En lastebil med lastområdet D dekkene kan kjøres med lavere lufttrykk for en bedre tur og fylt med fullt trykk når lastekapasiteten er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98272.html

Previous:
Next:

dekk