Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan identifisere regummierte dekk

Flyselskaper og lastebiltransport selskaper er avhengige av regummierte dekk for å spare over $ 3 milliarder i året, ifølge Tire Retread Information Bureau. Og bileiere som kjøper retreads kan spare 30 prosent til 50 prosent av kostnadene for nye dekk, ifølge byrået. Inspektører til retread planter undersøke alle dekk vurderes for regummiering med maskiner som kontrollerer interiøret for feil og stål ledninger for skader og rust. Du kan enkelt finne ut om et dekk er et regummiert ved å se etter en kode på sideveggen. Instruksjoner
en

Finn Department of Transportation informasjon på sideveggen, nær den indre kant. Den består av bokstavene "DOT" etterfulgt av et alfanumerisk kombinasjon av flere tegn.
2

Skille DOT informasjon fra DOT retread informasjon kode, som består av tre bokstaver og bokstaven "R . " Denne koden vises også på sideveggen.
3

Åpne Produsentens Informasjon nettside på National Highway Traffic Safety Administration nettside. Koblingen er i denne artikkelen Resources.
4

Velg "Retread"-knappen og velg bort de andre alternativene.
5

Skriv inn tre bokstaver i " DOT ID "feltet og klikk" Start søk ".
6

Les informasjonen som vises. Hvis dekkene dine har blitt regummierte, vil navnet og adressen til anlegget der arbeidet ble gjort vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98259.html

Previous:
Next:

dekk