Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dekkanten Verktøy

Den mest effektive måten å sete dekkets bead er å bruke en pneumatisk dekk veksler, men du kan oppnå dette hjemme ved hjelp av noen forskjellige billig verktøy. Mens det tar mer fysisk arbeidskraft, vil du unngå å vente i lange køer på ditt lokale dekk senter og spare penger i tillegg. Rubber Mallet
p Som du blåse opp dekk, du kommer til å ønske å treffe sideveggen med en gummihammer. Dette vil bevege vulsten på plass. Med mindre dekket blir fylt med luft, vil treffe den med klubbe ingen rolle. Ikke bruk hendene til å skyve eller dra dekkanten på plass før det begynner å holde luft, du ønsker ikke å få fingrene i klem mellom dekket og felgen når perle sel
bilder. Air Compressor

En luftkompressor brukes til å fylle dekket med luft som vil sete perlen. Pass på å ikke fylle dekket sin fortid regulert trykk mens sitteplasser perlen. Dette kan føre til at dekket eksploderer. Dessuten vil fylle et dekk med for mye luft resultere i ujevn slitebanen slitasje, noe som gjør at dekket ineffektive over tid.
Smør Brush

En mettet såpevann børste hjelper vulsten gli lett på plass. Børsten bør smøres med en såpevann. Oppvask-vaskemiddel fungerer godt, og reduserer friksjonen mellom vulsten av dekket og felgen. Etter at dekket er på felgen, bør du være i stand til å forsegle perle ved å blåse dekket med luft. Du vet dette har skjedd fordi du vil høre en tydelig "pop" som oppstår når dekket sitter på felgen.
Lirke bar

lirke bar opprinnelig brukes for å bryte dekkets vulsten. Plasser brekkjern mellom nedpakket dekket og felgen og lirke nedover. For å unngå riper og dinging felgen, plassere en gummi blokk mellom felgen og lirke bar. Etter at den øverste side av dekket er utette, løfter opp dekket, og bringer undersiden av dekket på toppen av felgen. Deretter plasserer brekkjern mellom felgen og dekket og lirke opp. Dette vil lykkes fjerne dekket fra felgen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98229.html

Previous:
Next:

dekk