Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Kast av gummidekk

Selv gummi er et svært nyttig produkt som kan resirkuleres, avhending av dekk er ofte ikke så lett. I motsetning til de fleste produkter som kan kastes av ved å sette dem i søpla, er sjansene for en søppel lastebil tar dekkene slank til ingen. Den gode nyheten er at du kan vanligvis finne en måte å kvitte seg med dekk, eller sette dem til en annen bruk, med litt utholdenhet eller fantasi. Instruksjoner
en

Ta dine dekk til en bedrift som selger brukte dekk. Det kan kjøpe et dekk som ikke har blitt alvorlig punktert og har fortsatt noen slitebanen. Noen bedrifter vil også ta dekkene hvis du kjøper nye.
2

Gå til en lokal gjenvinningsstasjon. Mange av dem vil ta produkter laget av gummi.
3

Snakk med din lokale garasjen og finne ut hvordan det blir kvitt dekk. Eieren kan fortelle deg hvordan hans virksomhet disponerer dekk eller han kan ta dem av hendene for en minimal pris.
4

Bruk dine dekk for å lage en sving, eller bruke dem for landskapspleie formål som en grense for en hage. Teknisk sett er dette ikke kaster dekkene, men du kan sette dem til god bruk med litt kreativitet.
5

Kontakt veien delingen av de lokale myndighetene for å se om de vil ta det dekkene. Gummi kan brytes ned til andre formål som for eksempel drivstoff eller tjære for veier.
6

Ta dine dekk til en gummi-konvertering anlegget i ditt område. Disse plantene resirkulere dekk og konvertere dem til andre formål.
7

Kontakt din lokale myndigheter og spørre om det vil ta et begrenset antall dekk av hendene som en tjeneste til en skattyter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98121.html

Previous:
Next:

dekk