Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dual Sport Dekk Forklart

Dekk definere et kjøretøy formål og det er like sant for motorsykler som for biler . Dual sport dekk er laget for å gi resultater både på og utenfor asfaltert vei. Design

Dual sport dekk har " knobby " løpebaner som off- road dekk , men den doble sport rattene ( aka " mønsterblokker ") er generelt større og bredere. Den økte slitebanen blokkflaten legger mer gummi på veien og deres større størrelse holder blokkene stabile under ekstreme svinger styrker.
Programmer

Dual sport dekk er oftest brukes på " enduro " ( forkortelse for " utholdenhet ") sykler , som er motorsykler med spesialiserte off -road fjæring og kjører utstyr . Moderne sykler er en videreutvikling av de enduroløp av 1980-tallet , som var i utgangspunktet bare skitt sykler med frontlykter , hale - lys og en lisens plate . Moderne enduro sykler er konstruert for å gi lik ytelse både på og utenfor vei .

Problemer

Dual sport dekk er et kompromiss i form av absolutte grep. De store områder mellom knottene hjelpe til å drive sykkelen gjennom skitt og leire , men reduserer mengden av gummi er tilgjengelig for på - veigrep når sammenlignet med en gate dekk . I tillegg , de store slitebaneblokker pleier å nynne høyt på tørre asfalten , men det er bare en del av avtalen hvor enduro sykler er bekymret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98179.html

Previous:
Next:

dekk