Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan oppskalering bildekk

oppskaleringsveiviseren et dekk har flere konsekvenser du bør vurdere. Du kan utvide dine dekk for håndtering, eller begrense dem for turen og lang levetid, men de må være i samme høyde. Høyde effekter bilens drivability. Datamaskinen leveres programmeres for et bestemt antall av motorens omdreininger per minutt (rpm) ved en fastsatt hastighet. Hvis du endrer høyden på dekkene, den RPM og speed endring fordi du har i praksis endret girutveksling. Overføring skiftet poeng vil endre så vel som speedometer. Instruksjoner
en

Se i bruksanvisningen hvis du har tilgang til en, og åpne det til avsnitt om dekk. Hvis vil fortelle deg den ekstra størrelsen dekk bilen vil akseptere uten bivirkninger. Hvis brukerhåndboken ikke er tilgjengelig, alle dekk butikker har dekkene bok som gir alle valgfrie dekkdimensjoner. Disse størrelsene gi riktig klaring slik at de ikke gni.
2

undersøke bilen og trenger å fastslå de resultatene du ønsker å endre din dekkdimensjon. Jo bredere dekk, desto sterkere er sideveggen, og jo bedre håndtering. Motsatt, jo smalere dekk, jo dårligere at håndteringen, men desto bedre levetid og ri. For å illustrere dette, presse et kjøretøy med en felles whitewall dekket fra side til side. Se dekk som det bøyer og svinger. Nå prøve å gjøre det samme med en bil med mye bredere, lavprofildekk --- bilen knapt beveger seg fra side til side.
3

Se på størrelsen på dekket ditt. Den vil ha tre sett med tall som 195/75/15. I dette tilfelle er dekkets 195 mm bred og 75 prosent like høy som den er bred, og den passer til en 15-tommers felg. Å oppskalere dette dekket og beholde samme høyde, men gå videre, øker det første tallet, 195, med 10 til 205, redusere andre nummer, 75, med 5 til 70 og alltid holde samme hjulstørrelse. Du har nå et dekk med samme høyde som den første, men mye bredere. Den neste bredeste dekkene ville da ha nummeret 215/65/15, så 225/60/15 og så videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98180.html

Previous:
Next:

dekk