Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Forsikring Bil Dekk

Kjøretøy er ikke utelukkende for transport lenger. Nå , folk tilpasse sine kjøretøy for å passe deres personlige stiler , og noen ganger som inkluderer nye dekk og felger . Disse er dyre tillegg, og de ​​bør beskyttes . Men når det uventede skjer, kan du være takknemlig hvis du har forsikring . Instruksjoner
en

Spør din forhandler . Nye bilforhandlere er folk som oftest selger dekk forsikring. Det er altfor vanlig for en rutinemessig drive å slå inn i et mareritt på grunn av en blåst dekk . Dekk forsikringen dekker dekk og hjul skader som skjedde på veien . Det er ikke bare dekker jettegryter , men også skader fra rusk i veien som tre eller spiker .
2

Se inn en vei fare politikk. Dette har den samme type dekning som dekket forsikring, men det er tilgjengelig i flere steder .
3

Ta litt penger og legg den i en rentebærende konto til å betale for forsikringen . Det er lurt å spare nok penger som du kan skifte dekk og hjul skal du må.
4

Sjekk din nåværende forsikring for å se hva den dekker. Det er mulig at den gjeldende politikk allerede dekker tyveri , ødeleggelse av eiendom, samt noen faremomenter i veien . Andre nødvendigheter , for eksempel et kjøretøy forskyvning fra å treffe en jettegryte , kan ikke dekkes ikke .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98000.html

Previous:
Next: No

dekk