Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan gjøre Plus Dimensjonering på hjul og dekk kombinasjoner

Plus dimensjonering på hjul og dekk er viktig når du arbeider med ettermarkedet hjul. Dette er en kombinasjon av flere hjul og mindre dekk. Mens det er både fordeler og ulemper til dette, er det et relativt populært valg blant bilentusiaster. Du kan gjøre pluss-sizing på bilen din hvis du kjenner noen enkle trinn, som listet nedenfor. Instruksjoner
en

Forstå fordeler og ulemper med pluss dimensjonering hjul og dekk. Den gode ting om å bruke mindre dekk og større diameter hjul er det holde speedometeret nøyaktig. Det øker også håndtering og dreiemoment. Men, gjør det for en røffere tur og har en tendens til å bære dekkene raskere.
2

Vit hva pluss størrelsen du er. Det er generelt pluss dimensjonering én og pluss dimensjonering to. En ville være når du gjør overgangen fra, sier en 16 "til 17" hjul, mens en to pluss dimensjonering vil være fra en 16 "til en 18". Pluss størrelsen nummeret er egentlig forskjellen i inches mellom de gamle hjulene og nye hjul.
3

Hold dekk størrelsesforholdet så nært som du kan når pluss dimensjonering, vil dette holde baneslitasje tilnærmet normal og forlenge dekkene. For å beregne aspektet rasjon du har for øyeblikket: E = (A * B) /25,4 mm (noe som resulterer i inches). B = prosentandelen av sideforhold, kan dette bli funnet på siden av dekket. For eksempel 225/55R-16. Den 55R er sideforholdet på 55%. Konvertere den til inches, kan du gjøre det samme med de nye dekkene og sørge for at de er like.
4

Arbeid med et dekk spesialist hvis du har problemer med å finne riktig dekk for din nye hjul . Det er bedre å få hjelp enn å ende opp med mindre enn optimale dekk og bære dem har raskere enn normalt, koster deg ekstra tid og penger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98016.html

Previous:
Next:

dekk