Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Retread et dekk

Regummiering et dekk er en veldig enkel prosess som bare skjer for å kreve noen alvorlige utstyr og litt kunnskap. Du trenger en profesjonell dekk jeksel og en slitebane sealer, sammen med sterk industriell gummi lim hvis du ønsker å gjøre det riktig. Det vil spare deg hundrevis om ikke tusenvis av dollar for din bedrift eller deg selv, hvis du går gjennom en masse dekk. Les videre for å lære hvordan du retread et dekk. Du trenger:
Tire jeksel
Nye slitebaner
Industri dekk gummi lim
Bane fangstskuta
Tenger
Vis flere instruksjoner
1

utføre en inspeksjon av dekket, se etter mangler ved dekkets vegg, og svake flekker eller slitasje på gummien. Fjern alle negler og eventuelle andre hindringer fra selve dekket ved hjelp av en tang.
2

Place dekket på et dekk sliping og slipe vekk det gamle mønsteret helt ned til bunnen av dekket selv.
3

Påfør et belegg av gummi lim på dekk og deretter sette dekk foran deg. Påfør den nye slitebanen på dekk som du ruller den frem langs bakken, holde slitebanen rett og jevn på begge sider. Slitebanen vil ha noen selvklebende bakside til det, i de fleste tilfeller.
4

Tett dekk eller flere dekk i et ark av gummi og deretter plassere dem i en slitebane sealer. Denne maskinen vil "koke" dekkene i en trykksatt steam bath, permanent forsegling av slitebanen til bunnen av dekket uten å skade dekk gummi selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98015.html

Previous:
Next:

dekk