Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan velge 4x4 dekk

Velge dekk for din 4x4 bil kan være forvirrende med stort utvalg av produkter på markedet. Velge dekk for din firehjulstrekk SUV eller lastebil er en av de viktigste tingene du vil gjøre for å sikre deg trygghet på veien. Sammenligne priser, lese anmeldelser og lære mer om de forskjellige typer dekk som eksisterer kan hjelpe deg å gjøre et klokt valg for bilen og dens passasjerer. Du trenger
bilens brukerhåndbok
Produktomtaler
Vis flere instruksjoner
en

Se på din 4x4 brukerhåndboken for å se størrelsen krav til dekkene deg må ha på bilen din. Vanligvis kravene har å gjøre med klassen (lett, middels, tung). Hvis du ikke har en eiers manuell, bør innsiden av den fremre førersiden dør har den samme informasjonen oppført.
2

Les anmeldelser av lastebil og SUV dekk fra en pålitelig kilde, for eksempel "Consumer rapporter "(se Ressurser). Produktomtaler vil gi deg informasjon om sikkerhetsvurderinger for de beste dekkmerker, samt brukerrangeringer basert på prestasjoner. Sikkerhet bør alltid være et hovedanliggende når du velger deler og tilbehør til din bil.
3

Lær om trinnene som brukes på lastebiler og SUV dekk når de skal velge nye hjul for din 4x4. Løpebaner spenner fra de som brukes mest på motorveier (kalt street løpebaner) til de som brukes i gjørmete, steinete eller svært Snøhvit forhold (gjørme løpebaner) og all-terreng løpebaner, som kan brukes like godt på byens gater og i ulendt terreng. Å vite hvilken type forhold som du rutinemessig stasjonen vil hjelpe deg å avgjøre hvilken trå til å kjøpe.
4

føle seg trygg og stille spørsmål når du handler for 4x4 dekk. Dekk selgere er i stand til å svare på spørsmål om sikkerhet, samt informasjon om garantien. Velg et dekk som har en god garanti i tilfelle du har noen problemer med 4x4 på veien.
5

Velg radialdekk for bedre veigrep og mindre bump på turen. Radial er standard design når det gjelder kjøretøy dekk. Firehjulstrekk diagonal dekk er også tilgjengelig i enkelte markeder, men turen du får er mindre glatt og kan føre til hyppigere sjokk erstatninger.
6

Sammenligne 4x4 dekk prising. Selv om prisen alene er sjelden den eneste faktoren som spiller inn ved valg av dekk, kan kostnadene spille en rolle. Konkurrerende forhandlere eller merker kan ha spesielle avtaler eller priskrig på komparative produkter. Sørg for at du har gjort sikkerhet forskning først for å unngå å bli lokket inn av en god del, noe som kan vise seg å være en mindreverdig dekk.
7

Kontroller utsiden av dekket for markeringer som betyr at dekket har blitt produsert nylig. The US Department of Transportation markerer dekk med en firesifret kode som forteller forbrukerne da produktet ble laget. Tallene indikerer hvilken uke i året dekket ble laget (5208, for eksempel, betyr en produksjonsdato i den 52. eller siste uken i 2008). Nyere dekk er mindre sannsynlig å bryte ned før du bære dem ned naturlig på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98024.html

Previous:
Next:

dekk