Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Sammenlign Dekk for en SUV

Sammenligning av forskjellige dekk for en SUV kan være forvirrende hvis du ikke er sikker på hva du skal se etter. Hvilket dekk du velger, avhenger av hva slags kjøring du skal gjøre. Hvis du kjører på motorveien i ørkenen hver dag for å få til å fungere, vil du ønsker forskjellige dekk enn hvis du kjører ofte gjennom skogen på smuss stier i snøen. Dekkene vil tjene deg best hvis du velger dem basert på dine behov heller enn på hva de ser ut på skjermen i butikken. Instruksjoner
en

Se etter dekk som er kategorisert som "lett lastebil dekk." Dette er dekkene som brukes på små lastebiler, varebiler og SUVer.
2

Kontroller dekkene du har nå for å se hvilken størrelse du ønsker å kjøpe. Du kan velge å kjøpe dekk som er av samme størrelse, eller du kan velge å kjøpe en annen størrelse. For en SUV, er faktorer som hastighet rating, last indeks eller gjørme og snø standarder alle påvirket av størrelsen på dekkene dine.
3

Vurder dine vanlige kjørevaner og miljøet du vanligvis kjøre i. Det finnes flere forskjellige typer SUV dekk, laget spesielt for miljøet eller vaner av sjåføren. For eksempel er touring dekk og høy ytelse dekk designet for å gjøre en SUV enklere å håndtere. Off-road dekk er laget for eventyrlystne typer, mens vinter eller helårsdekk er laget for å matche de typiske sesongmessige forhold til et bestemt område.
4

Skriv ned de best og worst-case scenarier du kjører opp. Vurdere kjøreforholdene som du ikke kan stå overfor hver dag når du kjøper nye SUV-dekk så du ikke ender opp i en dårlig situasjon med feil dekk.
5

Unngå å kjøpe single-dekk hvis mulig. Hvis du må bytte ut ett eller to dekk på din SUV i stedet for alle fire, plasserer de nye dekkene på bakakselen. Nye dekk grep veien bedre, så å ha dem på ryggen vil hindre styring problemer. Bland aldri radial med bias dekk, og ikke blande dekk av forskjellige størrelser.
6

Snakk med en erfaren SUV dekkforhandler før du tar den endelige avgjørelsen. Han eller hun kan være i stand til å tilby noen faglige råd om hvorfor du kanskje eller kanskje ikke ønsker en viss type dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98104.html

Previous:
Next:

dekk