Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan velge riktig Hjul for din Hot Rod

Velge riktig hjul for din hot rod avhenger av flere viktige faktorer, som for eksempel værforhold, formål og estetikk. For eksempel, racing dekk er ideell for akselerasjon og kjøreegenskaper, men er ikke egnet til daglig bruk. Det er viktig å ta alle disse aspektene i betraktning når du velger dine nye hjul for å maksimere både visuelle og trafikksikkerhet. Ved å følge noen enkle retningslinjer, vil du kunne velge de riktige hjul for din spesielle hot rod med letthet. Instruksjoner
målebånd
en

Mål bredden på hot rod nåværende hjul, ved å måle over sporet fra innsiden kanten til ytterkanten. Å vite dimensjonene av din nåværende hjul vil gi deg en god idé om hva slags hjul din hot rod vil være i stand til å støtte, og vil gi deg nøyaktige dimensjoner som å sammenligne nye hjul.
2

måle diameteren av den varme stang løpende hjul, ved å måle over flaten av hjulet ved senteret. Hvis bilen har skjermer eller hjulet brønner, også måle innsiden dimensjoner av disse.
3

Beregn gjennomsnittlig antall miles du kjører din hot rod hvert år. Kjørelengde spiller en avgjørende rolle i den type dekk som vil være egnet for dine behov. For eksempel, hvis du planlegger å bruke hot rod ofte velger et dekk med høy kjørelengde vurdering
4

Bestem din hot rod formål og kjørevaner som kreves for å oppnå dette formålet;. For eksempel, hvis hot rod formål er å tjene som en racing bil, velg et dekk som spesialiserer seg på maksimal håndtering og akselerasjon. Alternativt, hvis din hot rod vil bli brukt mer generelt, bør du vurdere et hjul som kan håndtere flere typer overflater og værforhold.
5

Analysere lokale årlige værforhold og værforholdene der du skal bruke hot rod, for eksempel, hvis du planlegger å bruke hot rod tynt som bare et show stykke, kan været ikke spille en stor faktor, så vil du kanskje et hjul som har den mest tiltalende visuell appell. Videre kan om ditt område er utsatt snørike vintre der du har tenkt å bruke hot rod, velge et dekk som er utviklet for ekstra trekkraft være det klokeste valget.
6

alle samlet informasjon til en butikk som spesialiserer seg i bilbransjen hjul og diskutere alternativer med en salgsrepresentant. Basert på informasjonen du har samlet, vil du være i stand til å begrense dine hjul alternativer betraktelig, noe som gjør valg av riktig hjulet for hot rod så enkelt som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98321.html

Previous:
Next:

dekk