Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Auto Dekk Informasjon

Den moderne-dag pneumatiske auto dekk har en historie som går tilbake til 1845. Det er lett å glemme viktigheten av auto dekk, som de har blitt et fast innslag på alle de store gjennomfartsårer over hele verden. Forstå dekktyper, funksjoner, stemplet Markeringer på sideveggene og hvordan du kan kjøpe dem vil hjelpe deg kjøre sikkert fra punkt A til punkt B. Historie

I 1845 tok Robert William Thompson ut det første patentet på en pneumatisk (trykkluft-fylt, gummi-design) dekk. Det var ikke før 1888, da John Boyd Dunlop, uvitende om Thompsons patent, skapte en overlegen pneumatiske dekk blåkopi og startet en massiv industri rundt det. Ifølge en 2010 rapport fra Modern Tire Dealer, nordamerikanske dekk plante kapasitet som helhet har potensial til å produsere 320 167 050 enheter ikke inkludert race dekk. Anført av Goodyear, har USA alene dekk plante kapasitet på 260.600.000. Det er klart det moderne dekkbransjen har et fast grep om samfunnet fra et forretningsmessig perspektiv.
Betydning

Kjøring på sikker auto dekk er viktig. Dekk levetid avhenger av biltype, kjørestil, veiforhold, vær og dekk design, så det er umulig å svare på hvor lenge en enkelt dekk eller sett vil vare. Hver bileieren må kjøpe, bytte, installasjon, reparasjon og lære om auto dekk å være trygg på veien, opprettholde kjøretøyets ytelse og komme seg fra ett sted til et annet.
Identification
med

Edmunds kategoriserer auto dekk inn i tre hovedtyper inkludert all-season, ytelse all-season og ultra ytelse. Hvert dekk reagerer forskjellig i henhold til bygging, dekkmønster og kjøretøy som brukes. I et kjøp situasjon, er det viktig å spørre deg selv hva slags sjåfør du er og hva slags forhold du kjører i mesteparten av tiden.
Egenskaper

Hver auto dekk har stemplet markeringer over hele sideveggen, som fungerer som en identifikasjon badge som til størrelse, vurderinger, grenser og spesifikasjoner. For eksempel står 240/35/R17 90W for viktige aspekter ved et bestemt dekk. "240" er bredde i millimeter på tvers av dekket, "35" er størrelsesforholdet sideveggen leses som en prosentandel av dekkbredde, "R" står for radial konstruksjon, "17" er rim diameter i inches dette dekket er laget for , "90" refererer til standard belastning indeksen diagram og betegner den maksimale vekten dette dekket kan håndtere, og "W" betyr en hastighet vurdering. Andre auto dekk funksjoner inkluderer maksimal PSI, Bane-wear klasse, trekkraft klasse, DOT sertifisering, dekk byggevarer og den opprinnelige utstyr Merking for dekk som er utformet spesielt for et kjøretøy.
Expert Insight

Edmunds besvart spørsmålet når du skal skifte et dekk med denne enkle testen: Ta en krone, og plasser den i slitebanen. Hvis du kan se Lincoln hode, dekkene må byttes. Det er også trå-dybde målere for salg som indikerer en mer nøyaktig lesing. Lovlig, må løpebaner være minst 2/32 av en tomme dyp for sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98133.html

Previous:
Next:

dekk