Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan endre Wheel Stud Bolt Pattern

Hjulet stud bolt mønster refererer til antall festeboltene på navet og hvor langt disse boltene er fra hverandre. Et hjul pinneskruen mønster av 5x108 mm, for eksempel, betyr at det er 5 bolter som hver er 108 mm fra hverandre. Mange ettermarkedet hjul krever en annen hjulet stud bolt mønster enn det som følger av produsenten av kjøretøyet. Adaptere kan brukes til å endre hjulet stud bolt mønster for å imøtekomme ulike typer ettermarkedet hjul. Du trenger
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Mål bilens nåværende bolt mønster . På kjøretøy med fire og seks knaster, måle avstanden fra midten av en bolt til midten av bolten direkte over fra den. På biler med 5 ører, måle avstanden fra sentrum av en bolt på baksiden av bolten som er to bolter unna.
2

Bestem hjulet stud bolt mønster du ønsker og finne ut om det er en adapter kit tilgjengelig for din bil. Hvis det ikke er noen adapter kits tilgjengelig, kan du ha en adapter skreddersydde, selv om det vil koste mer å gjøre det.
3

Bruk en hjulmutternøkkel å løsne hjulet kabelsko. Heve bilen med et gulv jack og senk den på bukker. Fjern hjulet kabelsko og dra hjulet ut av navet.
4

Skyv adapteren på navet og bruke de medfølgende skruene for å feste den til huben. Bruk en momentnøkkel til å stramme til boltene med moment beløpet som er angitt i bruksanvisningen. Erstatte de originale hjul stud bolter med kortere bolter hvis de stikke utenfor adapter.
5

Monter hjulet på den nye adapteren. Fest hjulet kabelsko og bruke momentnøkkel til å stramme knastene til dreiemoment beløpet spesifisert av bilprodusenten. Gjenta prosedyren for de andre hjulene. Fjern bukker og senke bilen når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98315.html

Previous:
Next:

dekk