Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Size Automotive Wheels

Automotive hjulet dimensjonering er litt mer komplisert enn bare å sette et målebånd over hjulet og lese den. En hjulfelgen størrelse er diametermålingen av dekkanten. For å gjøre denne målingen, må du fjerne dekket helt fra felgen. Andre faktorer er også involvert med dimensjonering hjul eksempel § bredden på dekket fra ytre til indre sidevegg. Dimensjonering dekkene er hensiktsmessig avgjørende for optimal ytelse mens på veien. Du trenger
Crowbar eller stor flat skrutrekker
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Fjern dekket fra felgen. Luften ut av dekkene helt, og deretter sette et kubein eller en stor flat skrutrekker mellom dekket og felgen. Deretter spore diameter og trekk. Gjenta for den andre siden.
2

Mål diameteren på dekkanten med et målebånd. Dette er et hull i midten av dekket. Målingen vil være en tomme eller så kortere enn den faktiske størrelsen på felgen. Typisk rim /dekk målinger varierer mellom 12 inches og 18 inches i diameter.
3

Mål hjulet bredde (i millimeter) fra det bredeste punktet på begge sideveggene på dekkene Dette vil være seksjonsbredde. Typisk seksjonsbredden for de fleste personbiler og lastebiler er i 200-millimeter området.
4

Mål sideveggen fra felgen på slitebanen toppen i millimeter. Dette er vanligvis omtrent halvparten av bredden på seksjonen.
5

Velg en felg og dekk som samsvarer med dine målinger. En typisk dekk /hjul kombinasjonen kan lese P225 50R16. P står for den grunnleggende metriske måling av dekk og hjul for de fleste vanlige personbiler og lette lastebiler. De 225 står for seksjonsbredden, den 50 for måling av sidevegg høyde fra felgen å trå. R representerer den radiale konstruksjonen av de fleste dekk, og kunne også være representert ved B til belte og D for diagonal. Den 16 representerer diameteren av dekket sentrum når den er montert på felgen. Hvis et dekk er merket 16, deretter felgen vil være 17 inches i diameter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98162.html

Previous:
Next:

dekk