Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan jeg installerer Snøkjettinger på en Audi A4?

Når du kjører i fjellet vinterstid, må du kanskje bruke kjettinger på dekkene dine. I mange fjelloverganger, faktisk, er kjettinger nødvendig under kraftig snøfall, og du vil ikke bli tillatt gjennom uten dem. Selv om å sette på kjettinger kan virke vanskelig i starten, du får taket på det du vil være i stand til å sette dem på og av med letthet. Det er alltid en god idé å holde et sett med kjettinger hendig i bilen i løpet av vinteren, det er bedre å være safe than sorry. Du trenger
Kjettinger
strikken
Vis flere instruksjoner
en

Lay kjedene foran forhjulene med metall kroker ned og med første trinn av kjeden berøre dekkene. Lå kjedene rett ut slik at når bilen er trukket frem, vil hjulene være i midten av kjeden, med omtrent samme mengde av kjede på hver side.
2

kjøre bilen forover , halvveis på kjedene. Forsikre at dekkene er direkte over kjeden, med omtrent samme mengde av kjetting på hver side.
3

Trekk endene av kjedet over dekk. Reach bak dekk og koble ledningene til kontakten på innsiden først. Hvis du har problemer med å nå, vri rattet helt til høyre slik at du kan nå bak dekk.
4

Arbeid kjedene rundt hjulet, slik at du kan koble den eksterne kontakten kabler . Fjern så mye slakk som mulig og koble de utvendige kontakten kabler.
5

Fest gummi looper som fulgte med kjettinger på utsiden av dekket. Hver gummi sløyfe bør ha fire metall kroker fordelt jevnt rundt omkretsen sin. Fest en krok til kjeden på toppen av dekket. Fest kroken nederst på hjulet til kjeden, og fest de to kroker på sidene. Dette vil holde kjedet sklir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98161.html

Previous:
Next:

dekk