Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva trenger jeg for å få et bredere bak dekk på en bil?

Jo mer gummi du har på veien, jo bedre veigrep du får fra dekkene. Det er derfor racerbiler kjøre på bredere enn normalt dekk. Bilprodusenter generelt gjør en god jobb med å matche størrelsen på dekkene på passasjerer biler til normale kjøreforhold. Det er mulig å øke bredden på passasjer-bildekk for estetikk eller kjøreforhold. Sjekk Rim Size

felgbredde på de fleste hjul vil akseptere et bredt spekter av dekk bredder. For eksempel vil en 14-tommers diameter, 7-tommers bred dekk akseptere dekkene så smale som 175 mm og så bredt som 245 mm. Du kan være i stand til å bare kjøpe bredere dekk og sette dem på din eksisterende felger. Hvis du ønsker bredere dekk enn felger tillater det, kan det hende du må kjøpe nye felger.
Wheel Well Mål

De fleste biler har litt bredde i sitt bakhjul brønner, de er laget for å akseptere dekkene er litt bredere enn originalt utstyr. Mål klaring på de eksisterende dekk for å bestemme størrelsen som passer. Custom felger er tilgjengelig, som er måter å løfte bilen for å imøtekomme bredere dekk. |
P-metriske Hensyn

De fleste dekk er nå målt etter en metode kalt "P-metrisk", en del av hvilken er et forhold mellom bredde og høyde. For eksempel en P185, 75-R14 er et dekk laget for å passe en 14-tommers felg, og slitebanen er 185 mm bred. Den 75 aspekt nummer er den dekkets sidwall høyde er 75 prosent så høyt som slitebanen bredde. Flytte opp til en P235, 75-R14 vil gi deg et bredere dekk, men siden det er 40 mm bredere, ville dekkets sidevegg høyde være 10 mm større.
P Dette kan eller ikke kan påvirke hvordan dekket passer hjulbrønn, eller utførelse av bilen. Dette vil definitivt påvirke speedometer og kilometerteller i bilen, siden bilen vil reise lenger for hver omdreining av hjulet. Som du gå bredere, må du kanskje velge dekk med lavere "aspect" tall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98280.html

Previous:
Next:

dekk