Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hva å gjøre med Junk Dekk

I februar 1990 fra 12 til 14 millioner dekk tok fyr i Hagersville, Ontario, og brent i 17 dager. Overraskende, var miljøskader liten, men hendelsen understreker det økende problemet med overflødig junk dekk. Heldigvis har flere innovative løsninger kommer om, for eksempel ved hjelp av gamle dekk for byggevarer, konstruksjon tilsetningsstoffer eller landskapsarbeid. Slipe Dekk

En løsning som har pågått i minst to tiår er sliping junk dekk til små partikler. Deretter kan materialet tilsettes til asfalten for å forbedre holdbarheten av det nye veidekke. Faktisk passerte føderal lovgivning i tidlig 90-tallet krever føderale veien utbyggere å inkludere skrap gummi fra junk dekk i 5 prosent av alle underlag. En lignende teknikk har blitt brukt for tennisbaner og andre treningsfasilitetene. Dekk partikler også kan brukes som liggende mulch.
Bygg en Solar Hus

landskapspleie teknikken med å bygge en useriøs dekk støttemur har blitt utvidet til å lage huset stiftelser som kan også tjene som en kjøleribbe. For å møte byggeforskrifter noen dekkene er fylt med betong, men i mange steder rundt om i Vesten, er gummi dekk husene bygges og levde i. Når junk dekk er brukt i konstruksjonen, er det viktig å bruke eldre dekk som er kjemisk inaktivt.

Taktekking Material

En oppfinnsom California byggmester har funnet en enkel metode for å konvertere racing glatte dekk til taket helvetesild. Den viktigste produksjonen verktøyet er et blad som kutter bort sideveggene. Og de gjenværende mønsterdybde er kuttet i enkelte helvetesild.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98211.html

Previous:
Next:

dekk