Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Nokian WR G2 Tire Specs

Nokian WR G2 dekk er en fire-sesongen dekk som er utviklet for å gi god trekkraft og håndtering under alle værforhold, inkludert snø og is. Dette dekket kan være et godt valg hvis du bor der det er snø og is, og du ikke ønsker å bytte til vinterdekk om vinteren. Nokian produsenter WR G2 med renset oljer som reduserer forurensningen virkningen av dekkene som de bærer. Beskrivelse

Nokian beskriver ytelsen til WR G2 som "all weather pluss." Dekkene har forskjellige slitebane design for de indre og ytre halvdeler av slitebanen. Den ene siden er utformet for tre-sesongen våt og tørr kjøring og den andre er optimalisert for vinterføre. Dekket har en slush kile i slitebanen, designet for å presse slush til siden slik at slitebanen å bite gjennom for bedre fremkommelighet. Slitebanen er designet med makt stabilisatorer for å hindre slitebanen vri seg under akselerasjon, styrke håndtering.
Størrelser

Nokia WR G2 er tilgjengelig i 40 forskjellige størrelser. Størrelser er tilgjengelige for å passe hjul 13 gjennom 20 inches i diameter, treffer hver diameter i mellom. Tilgjengelige sideforhold er 70, 65, 60, 55, 50, 45, 40 og 35.. Dette utvalget av dekkdimensjoner betyr at det er en WR G2 for å passe nesten hvilken som helst bil fra kompakt til familiens bil, til high-end sports-modeller.
Spesifikasjoner

Nokia WR G2 er tilgjengelig med hastigheter på T, H, V og W. AT Rangeringen er trygt opp til 112 mph, er H god for 130 km /h, er V rangert til 149 mph og W-karakter dekkene er vurdert til 168 mph. Mange størrelser er tilgjengelige i mer enn én hastighet vurdering. Den 235/35R20 størrelsen kommer med ultra-høy ytelse W hastighetsklasse. De fleste av de dekkdimensjoner har en XL belastning, noe som gjør dem egnet for tyngre biler og lette SUVer. Run-flat WR G2 dekk er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98233.html

Previous:
Next:

dekk