Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best karakter All-Weather SUV Dekk

Når det gjelder ytelse, dekk er bokstavelig talt der gummi møter på veien. Uansett hvor godt SUV er konstruert eller hvor dyktig du kan være som sjåfør, veldig lite vil bidra til å gjøre din kjøre tryggere eller bedre hvis dekkene du velger er ikke opp til oppgaven. På grunn av sin høye vekt og rekke situasjoner de kan møte, velge rett dekk til en SUV er kanskje enda mer avgjørende enn det er for en gjennomsnittlig bil. Generell Grabber HTS

En av de nyeste og høyeste rangerte SUV-dekk på markedet i dag er Grabber HTS. Disse dekkene kombinerer utmerket slitasje, god håndtering på tørre asfalten, snø og våte forhold og lav rullemotstand for forbedret drivstofføkonomi til en rimelig pris. Du kan kjøpe en dyrere dekk, men du vil ha en hard tid som slo Grabber HTS sin bang for the buck. Disse dekkene retail for $ 122 per januar 2010.
Bridgestone Dueler H /L Alenza
p Hvis du bor i et område som ser mye regn eller snø, deretter den Alenza er for deg. Disse dekkene har en dekkmønster og gummiblanding som er designet for å optimalisere kontakten trykk per kvadrattomme, som gir bedre grep på mindre enn perfekte forhold. Dry-været ytelse er ikke fullt så god som Grabber HTS, men er fortsatt langt bedre enn de fleste lager SUV dekk. Disse dekkene er standard utstyr på 2009 Chevrolet Tahoes, og de fleste som har et sett enige om at de er verdt hver krone av $ 184 prisforlangende.
Kuhmo Road Venture APT KL51

Sammenligning svært gunstig mot BF Goodrich Long Trail T /A i vått og tørt underlag, den Kuhmo Road Venture APT KL51s koster ca $ 15 mer ($ 110) per dekk. Det ekstra penger får du en roligere tur, mindre støy på motorveien hastighet, en stivere sidevegg og mer trygg følelse, samt bedre våtgrepsegenskaper og forbedret bremsing. Den KL51 bærer godt over lang sikt, og er godt egnet for lettere SUV med stive sport suspensjoner. Det konsekvent priser på toppen av sin klasse for tørr kjøreegenskaper, og ville ikke være malplassert på en BMW X5, Toyota RAV4 eller Acura MDX.
Michelin LTX m/s2

An all-around kompetent utøver, kommer $ 157 LTX sterkt anbefalt for flere performance-orienterte programmer. Med sine mange små vann lameller (kanaler), er LTX utformet for å gi helårs allsidighet, regndekk bremsing og håndtering og utmerket ytelse i lett snø. Hvis du bor i et område som ser mye tung snø, så kan det være lurt å gå for en mer vinter-vennlig design som General Grabber.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98083.html

Previous:
Next:

dekk