Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Dekk Basert på Uniform Tire Quality Grading

Uniform Tire Quality Grade testing ( UTQG ) ble introdusert av den amerikanske føderale regjeringen for å sikre trafikksikkerheten standarder. Denne karakteren testing måler trå slitasje , veigrep og temperatur ytelse. Du kan bruke uniform dekk kvalitetsgradering å finne de sikreste kvalitet dekk til bilen din og gjøre din del for å holde familien din trygg på veien . Instruksjoner
en

Se etter gradering på sideveggen av dekket eller på en tag festet til nye dekk for personbiler . Dekk kvalitet karakterer er påkrevd for alle personbiler Dekk , med unntak av dype mønster dekk, vinterdekk , reservedeler dekk og dekk med nominell rim diameter på mindre enn 12 inches .
2

Se etter et nummer over 100 for slitebanen slitasje. Slitebanen slitasje score er proporsjonal , slik at jo større poengsum, jo ​​bedre slitebanen ville ha i forhold til en lavere scoret dekk .
3

Se etter en lav bokstavkarakter for trekkraft score . Traction er scoret fra AA til C. De mulige score er AA , A, B og C , med AA er best score.
4

Look for en lavere bokstavkarakter for temperatur ytelse score. Temperatur ytelse er scoret fra A til C. De mulige score er A, B og C , med A som representerer den beste ytelse i ekstreme temperaturer .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98011.html

Previous:
Next:

dekk