Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan finne originale Motorsykkeldekk

Eldre eller klassiske motorsykler kom utstyrt med motorsykkeldekk som nå er knappe eller ut av produksjon. Du vil ønske å finne originale motorsykkeldekk hvis du er ombygging eller gjenopprette en eldre sykkel. Du kan også bare ønsker å erstatte dine nåværende dekk med originalene. Finne originale motorsykkeldekk vil legge nytt liv på motorsykkelen. Instruksjoner
en

Gå til et nettsted som gir oppføringer av motorsykkel deler og tilbehør for salg som Craigslist. Klikk på "Motorsykler" under "Til salgs"-delen. Skriv inn relevant informasjon om din merkevare av motorsykkelen og dens dekk i søkefeltet. Klikk "Søk".
2

Gå til et nettsted som selger originale motorsykkeldekk. Gå til sedvane eller klassikere delen. Klikk på den aktuelle merkevaren av dekk. Velg riktig modell og størrelse. Plasser en bestilling.
3

Kontakt nærmeste forhandler av motorsykkelen merkevare enten via telefon eller ved personlig fremmøte. Snakke med en ansatt omkring dekkene som du er interessert i å kjøpe. Han vil informere deg hvis virksomheten fortsatt bærer dekkene. Hvis han ikke har dekkene på lager eller selskapet ikke lenger å bære dem, han kan utnevne deg til en tredjepart som kan hjelpe deg.
4

Besøk en motorsykkel restverdi anlegget. Spør en ansatt til å henvise deg til dekket delen. De fleste berging steder krever at du søke etter dekkene selv. Se gjennom de ulike merker av dekk for å se om du kan finne de opprinnelige motorsykkeldekk til din sykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98269.html

Previous:
Next:

dekk