Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan finne Sand Dekk for en Range Rover

Sand dekk er en type dekk som er utformet for å tillate en Range Rover å kjøre gjennom sanden i nærheten av en strand eller i ørkenen forhold. Denne typen dekk er avgjørende for en som ofte kjører en Range Rover i sandete steder. Sand dekkene ikke har en bred fanskare som de fleste dekk du ser på vanlige veier. Det er imidlertid mulig å finne de beste sand dekk for en Range Rover med noen forskning verktøy. Du trenger
Tire katalog
Internet
Computer
Telefon
Range Rover manuell
Vis flere instruksjoner
en

Finn størrelsen av din Range Rover dekk. Typiske rim størrelser inkluderer 18 -, 19 - og 20-tommers felger. Sjekk størrelsen på felger i din Range Rover manualen. Bestem om du ønsker å benytte dekk i nærheten av bestandsstørrelse, eller oversize dekk. Lager-sized dekk vil ikke utføre så godt i sand forhold, men lager store sand dekk vil gi bedre resultater enn vanlige lager dekk. Med sand dekk, er det sannsynlig at du vil ofte ha for å bytte mellom dekktyper, så det er best å gå med en oversize dekk for bedre fremkommelighet, hvis mulig.
2

Forskning på nettet eller i en dekk katalogisere de ulike alternativene for sand dekk for din Range Rover. Dekk som er utformet spesielt for sand vanligvis har rygger som stikker ut fra den viktigste delen av dekket, som ligner på rattet i en padle båt. Denne designen driver dekket gjennom sanden uten å bli sittende fast. Se etter denne stilen av dekk på en liste over mulige Range Rover dekk.
3

Call mekaniker butikker og andre dekk butikker for å se hvilke merker og modeller av dekk de anbefaler for sand dekk. Noen merker å spørre om inkludere Pirelli Scorpion Ice and Snow dekk, som ifølge Range Rover hjemmeside, utføre samt en sand dekk. Noen andre høyt rangerte all-terrain dekk inkluderer de generelle Grabber AT2 dekk og Nitto Terra Grappler dekk. Sørg for å fortelle mekaniker hva felgstørrelse du har, da dette vil endre de tilgjengelige alternativene.
4

Look online på dekktest og fora for oppfatning av folk som har brukt dekkene før. Dette vil gi deg en god indikasjon på hvordan dekk vil utføre i sanden, og hvis det er verdt å kjøpe.
5

Spør butikkene om de kan lager sand dekk i butikken. Dette vil gi deg muligheten til å se på dekkene før du kjøper. Den beste indikatoren på en god sand dekk er hvor mye trekkraft dekket vil komme i sandete forhold. Jo bredere dekk, jo høyere friksjon, og jo mer ujevn overflate, jo bedre sjanse dekket har til å skyve bilen gjennom sanden uten å bli sittende fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98153.html

Previous:
Next:

dekk