Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan du bytter fra Band og Sensor TPMS til Ventilspindel TPMS

Dekk press overvåking (TPMS) gjør bilen din til å rapportere trykket av hvert enkelt dekk. De to vanligste TPMS systemer er band-installert og ventil-installert. Band-installerte tpms er festet til hjulet på kjøretøyet med et bånd strammet rundt omkretsen av den indre kanten. Valve-installerte TPMS er koblet til ventilen stammen av kjøretøyet. Nye modeller av biler som har TPMS systemer integrert i kjøretøyet kan kreve forhandler tjenesten for å initialisere TPMS systemet til å gjenkjenne nye sensorer. Sjekk med bilens produsenten for å fastslå kompatibiliteten sensorer. Du trenger
Wire cutters
Tenger
skrutrekker Vis
Flytende oppvaskmiddel
Flere Instruksjoner
Band fjerning
en

Fjern hjulet fra bilen. Luften ut av dekkene.
2

Fjern perle av en side av dekket. Skyv dekket over kanten av felgen. Løft den andre perle over band-installerte TPMS. Skyv dekket over til den ene siden av felgen, slik at full tilgang til bandet.
3

Fjern bandet fra hjulet. Mest fabrikken installert band krever at du kutte band. Når bandet er kuttet, ta båndet fra hjulet. Ikke kutt bandet gjennom TPMS sensor.
Installasjon av Valve-Installert TPMS
4

Fjern dekk ventil. Lirke kantene på dekk ventil bort fra innsiden felgen med skrutrekker. Ikke mar metallet på felgen med skrutrekkeren. Hold i fronten av dekkventilen med en tang. Trykk dekkventilen gjennom felgen inntil den er presset gjennom. Fjern og kast.
5

Fjern TPMS maskinvare, hvis installert tidligere, på den nye ventilen stammen.
6

Rengjør ventilen stammen hullet med vaskemiddel for å fjerne smuss. Smør hullet med en liten mengde av flytende vaskemiddel.
7

Trykk toppen av ventilstammen gjennom innsiden av felgen hullet. Grip ventilspindelen med en tang og trekke gjennom felgen inntil ventilen er på plass i hullet. Drei ventilen stammen for å sikre at sitteplasser er stramt. Inspisere ventilen stammen på det punktet av tilkobling for å sikre dette materialet ikke er rullet.
8

Fest TPMS maskinvare til bunnen av ventilen stammen. TPMS system tilkobling varierer fra produsent. Se bruksanvisningen som følger med ventil koblet TPMS.
9

Skyv dekkanten over TPMS. Sett på dekkanten hele veien rundt felgen. Fyll dekket. Sjekk for luftlekkasjer.
10

Test forbindelsen hvis du bruker en ettermarkedet transceiver. Slå på bilen og følge TPMS produsentens instruksjoner for å aktivere hver sensor.
11

initialisere TPMS system hvis du kobler de TPMS til fabrikkens installerte mottakere. De fleste biler produsert etter 2007 vil kreve reinitialization gjennom viktige koder. Rådfør deg med bilens produsent for spesifikke instruksjoner, eller ta bilen til forhandleren for service.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98325.html

Previous:
Next:

dekk